Takk for 2016!

Hva kan jeg si om 2016? Det var et bra år. Joda, det var nok absolutt et av de beste. Det var året du og jeg debuterte i rallylydighet og gjorde det råbra, det var året vi to hadde uendelig med kosestunder og flotte turer! Det var året du kom på 8.plass på Ridgeback klubbens vinnerlister i rallylydighet! Dette klarte du uten de gode resultatene fra debuten, napp og direkte opprykk (jeg visste ikke om vinnerlistene da)! Det var året jeg og Lykke nådde mange mål i agilityen, blei årets agilityhund i AOH og havna på plass nummer 48 i agilitydb.no rankingen. Det var året jeg hadde uendelig tid til dere hunder, det var året jeg blei ferdig utdanna sykepleier og det var året vi flytta til Os sammen. Det var et år vi starta sammen, men som jeg måtte avslutte uten deg. Og derfor blir 2016 et av de beste, men også det aller verste.

rallyenya

Vanligvis er nyttårsaften et høydepunkt for meg, men da himmelen ble lyst opp av farger og mønstre i går trillet tårene. For hvordan skal jeg klare meg i 2017 uten deg? Hvorfor må jeg det? Hvorfor er verden så vond at jeg faktisk må leve videre uten deg?

kong11

Min kjære Enya. Takk for 2016! Takk for alle gode minner, all lærdom, alle mål vi nådde sammen og all den kjærlighet vi delte. Det skulle ikke være sånn at jeg måtte entre 2017 uten deg, men her står jeg. Og jeg skal velge å se framover. Jeg har nettopp mistet deg og sorgen hindrer meg i å puste, savnet verker i kroppen. Men gleden over å ha fått kjenne deg, oppleve deg og elske deg, den skal veie tyngst. For at du skulle velge meg til å få være din menneske-mamma det er den største ære og vi to var helt spesielle sammen. Du er så høyt elsket og så uendelig dypt savnet.

enly2

Til alle som mistet noen i 2016; Jeg tenker på dere. Jeg vet at det er mange som sitter som meg og lurer på hvordan jeg skal klare et nytt år. Husk at selv om sorgen og savnet tynger og får alt til å se mørkt ut, så er det ingenting som er bedre enn å klare å ære de vi har mistet. Det gjør vi ved å smile, å ta et steg av gangen, å klare å være glad, å sette mål og jobbe hardt for å oppnå disse. Husk alltid at det er lov å føle glede!

Enya, du lærte meg å se de små gledene og være i ekstase over de, å gjøre mer av det som gjør deg lykkelig og å vise glede også på regnværsdager. I 2017 skal jeg bruke det du har lært meg og jeg skal oppnå de målene jeg har satt. Det er ubeskrivelig vondt at jeg må klare det uten deg, for vi hadde så mye vi skulle gjøre sammen dette året. Men jeg vet at du er her, at du vil følge meg og hjelpe meg slik at 2017 kan bli et godt år.

dsc_0068

Jeg vil avslutte med en liten gladnyhet. Eller, en stor gladnyhet! I 2017 ønsker vi en liten tass velkommen i familien 🙂 Nå nærmer det seg med stormskritt og han er så ønsket her hos oss!

 

Advertisements

2 thoughts on “Takk for 2016!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s